Google Drive a rendezvények regisztrációjának szolgálatában

A rendezvények résztvevőinek regisztrálása sokszor igen sok adminisztrációs feladatot hárít a szervezőkre. Nagyobb résztvevői létszám esetén már nem kevés energiát kíván amíg a meghívottak listája táblázatba rendezett formát ölt, történjenek a regisztrációk akár e-mailben vagy regisztrációs űrlapon.

Erre a problémára ad megoldást a Digitalwave Google Drive Connect szolgáltatása, amely segítségével a résztvevői regisztrációk közvetlenül egy Google Drive táblázatba kerülve azonnal táblázatos formában válnak elérhetővé. A táblázat online elérhető és egyszerre többen és egyszerre is hozzáférhetnek, de természetesen csak azok a személyek akikkel meg van osztva.


Ez a gyakorlatban azt jelenti, mintha egy böngészőből elérhető Excel táblázatban történne a regisztrációk adminisztrációja, amelybe azonnal bekerülhetnek egy regisztrációs űrlapról az adatok vagy a regsztrációk egy kattintásra történő visszaigazolásai a meghívó e-mailekből. Így a szervezők amellett, hogy bárhonnan elérhetik a regisztráltak listáját egyben mindig a valós idejű adatokhoz férhetnek hozzá.

Természetesen a Google Drive táblázatai Excel formátumban is letölthetők egy kattintásra, de aki egyszer találkozik a Drive-val gyorsan hozzá fog szokni, mert a Google számos olyan kényelmi szolgáltatást is biztosít mely az Excelben nem elérhető. (Például a táblázat adatváltozásának esetén e-mail értesítőt küld, stb. stb.)

A szolgáltatás fejlesztője és üzemeltetője a Digitalwave Hungary, a Multeam 360° Csoport tagja. További információ kérése: hello@digitalwave.hu