3 éves a Vital Hotel Nautis****

2010 márciusában nyitotta meg kapuit a Velencei-tó partján elhelyezkedő exkluzív szolgáltatásokat nyújtó hajó formájú Vital Hotel Nautis wellness-és konferencia szálloda. 81 nem dohányzó szoba és 4 luxus lakosztály áll a Vendégek rendelkezésére, melyhez számtalan sikeres rendezvény helyszínéül szolgáló, modern technikával felszerelt konferenciapark tartozik.

Új teremmel bővül a Vital Hotel Nautis konferencia parkja 
A szálloda konferencia termeinek tudatos kialakítása lehetővé teszi akár a kisebb létszámú tréningek akár az exkluzív autó bemutatók és azok sajtó tájékoztatójának megrendezését is. A szálloda színvonalának megtartása a folyamatos fejlődéssel és újítással valósul meg. Az eddigi tapasztalatokból és visszajelzésekből ihletet merítve, a terem-kapacitások legkedvezőbb kihasználtságának megtartása és a magas színvonal még magasabb szintre emelése a cél. Az idei évben tehát új teremmel bővítettük konferenciaparkunkat. A 240 nm-es Nautis termünket 1/3, 2/3 arányban szekcionáltuk, természetesen a legmodernebb konferencia technika megtartásával. A konferencia terem leválasztása mellett Bowling termünket is hangulatosabbá varázsoltuk, így ideális helyszínné vált az esti bulik, bor-és pálinka kóstolók megrendezéséhez.

Esküvő a fellegekben 
Igazi különlegesség, felejthetetlen élményt nyújt a házasság kötés naplementében, szállodánk kertjében. A nagy létszámú esküvők mellett exkluzív esküvői party is tartható a fellegekben, a 4. emeleti luxus lakosztályok különleges látványt nyújtó tópanorámás teraszán.

És ez még nem minden… 
A szálloda grill terasza egzotikus vitorláshangulatú árnyékolással bővül, ezzel is kellemesebbé téve az esti koktél party-k hangulatát. A grill terasz bővítése mellett több kültéri programmal is szélesebbé tesszük a csapatépítő programok választékát, gondolunk itt a hajós csapatépítő tréningek mellett bogrács és grillversenyek teljes körű lebonyolítására is.

 …egy hajónyi élmény a Velencei-tó partján, világszínvonalon

Bővebb információért klikk!