Séta Dévára


Jótékonyság, és társadalmi felelősségvállalás, mint programelem



Macivarrás, charity főzés, vagy csak egy Séta! Gyerekeket támogatni nem csak jó érzés, hanem kiváló programja is lehet egy rendezvénynek. Legyen szó akár a kollégákról, vagy az ügyfelekről, a nemes kezdeményezésekhez mindenki szívesen csatlakozik. Csatlakozzon cégével a Séta Dévára programhoz 2011 augusztusában!

Hogyan? Mesélje el a kollégáknak, mutassa be nekik, jelentkezzen a séta egyes szakaszaira, vagy támogassa a programot, amellyel rászoruló gyerekek százainak segíthet!

A program hátterét a Dévai Gyermekvédelmi Központ adja, amely 1993-ban nyitotta meg kapuit, és azóta nyújt menedéket és esélyt a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára már Magyarországon is.
Az elkötelezett ötletgazda, Kozma Zsolt, aki 440 kilométert gyalogol Budapesttől Déváig, minden egyes kilométerrel 1 Eurót gyűjt a gyerekeknek!
A lelkes szervező csapat pedig a JAM, akik azért vállalták a feladatot, mert hisznek az önkéntesség erejében és abban, hogy segíthetnek a nemes tett és a munkáltatók egymásra találásában.

Az intézmény vezetőjének, Böjte Csaba testvérnek elmondása szerint egy gyermek egy napja 1 Euróba kerül, így a Séta támogatásával egy cég 440 gyereknek biztosíthatja egy napját. Vagy egy gyereknek 440 napját.
Forrás: www.jamjam.hu/Deva.php

Részletekért keresse kollégáinkat!