Séta Dévára


Jótékonyság, és társadalmi felelősségvállalás, mint programelemMacivarrás, charity főzés, vagy csak egy Séta! Gyerekeket támogatni nem csak jó érzés, hanem kiváló programja is lehet egy rendezvénynek. Legyen szó akár a kollégákról, vagy az ügyfelekről, a nemes kezdeményezésekhez mindenki szívesen csatlakozik. Csatlakozzon cégével a Séta Dévára programhoz 2011 augusztusában!

Hogyan? Mesélje el a kollégáknak, mutassa be nekik, jelentkezzen a séta egyes szakaszaira, vagy támogassa a programot, amellyel rászoruló gyerekek százainak segíthet!

A program hátterét a Dévai Gyermekvédelmi Központ adja, amely 1993-ban nyitotta meg kapuit, és azóta nyújt menedéket és esélyt a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára már Magyarországon is.
Az elkötelezett ötletgazda, Kozma Zsolt, aki 440 kilométert gyalogol Budapesttől Déváig, minden egyes kilométerrel 1 Eurót gyűjt a gyerekeknek!
A lelkes szervező csapat pedig a JAM, akik azért vállalták a feladatot, mert hisznek az önkéntesség erejében és abban, hogy segíthetnek a nemes tett és a munkáltatók egymásra találásában.

Az intézmény vezetőjének, Böjte Csaba testvérnek elmondása szerint egy gyermek egy napja 1 Euróba kerül, így a Séta támogatásával egy cég 440 gyereknek biztosíthatja egy napját. Vagy egy gyereknek 440 napját.
Forrás: www.jamjam.hu/Deva.php

Részletekért keresse kollégáinkat!