Új rendezvényhelyszínek? Vagy csak a nevük más?

Előző levelünkben már boncolgattuk a kérdést, most nézzük, milyen további új helyszínekkel találkozhatunk a piacon!




Golfissimo Rendezvénycsarnok

A közel négyezer négyzetméteres csarnok kiépített infrastruktúrája komplex nagyrendezvények kiszolgálására is alkalmas. Ruhatárral, raktárral, a catering számára hinterlanddal készülnek a háziak. És egy kis versenyelőnnyel is szolgálnak az előre gondolkodó tervezőknek: a szabvány előírásait jócskán felülteljesítve, a női mosdók száma kétszer annyi, mint más, hasonló helyszíneken... Megszűnnek a méltatlan helyzetek, a hosszas sorban állások – a hölgyek legnagyobb örömére!
Tavasszal pedig újabb lehetőségek nyílnak: szabadtéri felületekkel gazdagodik ugyanis a Rendezvénycsarnok területe, így itt újabb rendezvénytípusok is megjelenhetnek. Ne feledje: 744 parkolóhely és tökéletes tömegközlekedési kapcsolatok! Kell ennél jobb?

Halászbástya étterem

A Budai Várnegyed ékszere, a Halászbástya, ma már nem a védelmet szolgálja. A helyszín lélegzetelállító budai panorámával és remek konyhával várja vendégeit. A nemrégiben átalakított Halászbástya Étterem klasszikusan elegáns találkozóhely ebédekhez és vacsorákhoz. A pazar termek, a varázslatos kilátás és a magas színvonalú kiszolgálás tökéletes választás mindenki számára. A múltat idéző, megkapóan berendezett történelmi atmoszféra minden itt töltött pillanatot tökéletessé tesz. Vinopolis Rendezvényközpont

A bor sosem megy ki a divatból! Egyszerre hagyományos és trendi, így nagy célcsoportot szólít meg -ezért is különleges ez az új rendezvényközpont.
A Vinopolis egy különleges, minden igényt kielégítő helyszín, amelynek fogadótere, letisztult stílusa alkalmassá teszi elegáns díszvacsorák, sajtótájékoztatók, divat- és termékbemutatók, konferenciák és kiállítások megrendezésére is.
A komplexum rendezvénytermein kívül, borbár, borbolt és interaktív bortárlat (a hazai és nemzetközi bortermelés bemutatásával, valamint egy WSET akkreditációval rendelkező nemzetközi boriskola is üzemel.
Termei számos lehetőséget adnak: 20 főtől, egészen 200-250 főig képes vendégeket fogadni. Körasztalos ültetésben, egy emeleten maximum 80 fő tud leülni, azonban az újdonság és a helyszín modern hangulata kárpótol ezért a kis „hibáért”!

Duna Palota – avagy a legszebb esküvők új helyszíne

A Duna Palota neobarokk épülete Budapest belvárosában a mai napig őrzi a korabeli építészet eleganciáját. A XIX. századi klubokra jellemzően, termeit a társasági élet követelményeinek megfelelően, báli események, divatbemutatók, esküvők és követségi fogadások lebonyolítására alakították ki. Így ma is, a maga nemében egyedülálló hangulatot kínál a legkülönfélébb rendezvények megtartásához.
A helyszín nem új ugyan, de még mindig régi pompájában tündököl. Színházterme 292 főt képes befogadni, míg a Széchenyi teremben, körülbelül 150-180 főt ültethetünk le kerekasztalosan. Ezen felül, számos kisebb VIP terem is rendelkezésre áll.

(Forrás: helyszinforum.hu, Hol Magazin)

Részletekért keresse kollégáinkat!