Portugália - EUBEA

Folytatjuk az európai Best Events Award érdekes rendezvényeinek sorát. Helyszín: Portugália, kategória: nagyközönségnek szóló rendezvény. Feladat: Liszabon fő utcáját hatalmas farmmá változtatni.


Feladat: a hazai termékek támogatása és fogyasztásösztönzés. „Portugálság” ünneplése egy piknikre összegyűjtve családok ezreit az ország minden részéről, és végül Tony Carreira koncerttel zárva a napot!

Kreatív: Létrehozni egy vidéki farm hű mását, amely kompatibilis egy igazán nemzetközi portugál énekessel. Létrehozni a legemblematikusabb utat a fővárosban, ahol a családok egy óriás farmon simogathatják az állatokat és számos igazi portugál gyümölcs, fűszer, zöldség között sétálhatnak.
A rendezvény sikerét 32 nemzeti termelő, több mint 260 állat, 5500 ágyás, körülbelül 1100 köbméter föld és 20 tonna zöldség biztosította.

Eredmény: A 10 Milliós lakosságból 500 000 ember vett részt a rendezvényen. Állami támogatást kapott a rendezvény és Tony Carreira megtöltötte a teret. 5500 ágyás, 1100 köbméter föld, 20 000 kg zöldség, 1 520 000 palánta és 266 állat járult hozzá az esemény sikeréhez.
(forrás: http://www.besteventawards.com)

Részletekért keresse kollégáinkat!