Az új régi helyszín : MOM Kulturális Központ

Újra és újra megnyílik - és mi egyre jobban szeretjük! Újra nyitás – nyitás az újra! volt a MOM kulturális központ nyitásának szlogene! Az épület eredeti valójában, és mégis megőrizve kulturális örökségét egy modern mindenre felkészült rendezvény helyszín lett!

A MOM Kulturális Központ 1951-ben épült Bauhaus stílusú épülete az akkori MOM – Magyar Optikai Művek – dolgozóinak és a környéken élő polgároknak nyújtott közművelődési, művészeti, rendezvényeket. Hosszú ideig itt volt Buda egyetlen – a kor elvárásainak megfelelő – színházterme.
Most azonban a Hegyvidéki Önkormányzat nagyszabású beruházásának köszönhetően, a XII. kerület egy modern, 21. század technikai igényeit szolgáló, korszerű épületegyüttest hozott létre!
A központ színházterme körasztalosan közel 400, míg színházi berendezéssel 660 vendéget tud fogadni. A modern berendezés nem csak a kiváló belsőépítésznek köszönhető, de a technikai kivitelezés is magas színvonalú lett. Bármilyen műsor és program elképzelhető, amelyet a hely technikai felszereltsége csak még magasabb szintre emelhet!

Részletekért keresse kollégáinkat!