őszi/téli rendezvénykollekció: HASZNÁLJUNK SZÍNEKET, TEXTÚRÁKAT!

Szakítsunk a hagyományokkal, használjunk színeket! Őszi/Téli színek 2011/2012: bambusz (bamboo), korall (emberglow), pasztell rózsaszín (honeysuckle), lángvirág (phlox), cédrusfa (cedar), sötét kékes-zöld(deep teal), kávé (coffee), nugát (nougat), világos orchidea (orchid hush), és „kő-szürke (quarry).


Mindenkinek megvannak a saját ötletei, elképzelései, ha desing-ról van szó. Magyarországon nagy divat a koncepcionális rendezvény, egy időre, érdemes azonban elszakadni a hagyományos terítéstől, dekorációtól és színektől. Ahogy a jó amerikai mondja: „Think outside the box”, azaz gondolkodjunk szabadon, kreatívan, a kényszeres, berögződött, régi szokások helyett.

Szövet és textil: térjünk el a hagyományostól és gondolkodjunk dombornyomású, préselt mintázatú anyagokban!

A 2011/2012-es trend a színek mellett, az olyan textúrák használatát is előrevetíti, mint a Dupioni selyem (a selyem poliészter verziója), a levélrózsa díszítésű anyagok, vagy más dombor-nyomott textilek használata, amelyek egyedi és dekadens jelleget adhatnak a rendezvénynek. És ne feledkezzünk meg a Pucci színekről és mintákról sem: ezek merészséget és stílust kölcsönözhetnek egy hagyományos esti, vagy koktél partinak.

2011/2012-es trendek:
„Eco Chic” – A környezettudatosság nem csak a cég honlapján és PR cikkeiben jelenhet meg. Újrahasznosított papírból készült meghívó, őstermelőtől beszerzett ételek, alapanyagok zsákvászon elegáns textillel párosítva- ezek mind-mind meghozzák a kellő hatást.
„Kopott Chic”- Ne féljünk keverni a színeket, textúrákat és mintákat! Mesés látványt és hangulatot kölcsönözhetnek, akár egy teljesen letisztult, egyszerű helyszínen is.
„Egyszerű Chic”
–Egyszerű letisztult színek használata, a csont fehér, ekrü és a kávé mokka keverésével érhetjük el az egyszerűen sikkes hangulatot.
„Színes Chic” –„Aki mer, az nyer”! Merjünk színeket használni, ne ragadjunk le a fehér, ekrü, bordó és kék alapszíneknél. Szokatlan színek párosításával szenzációs hatást érhetünk el: pl. kékeszöld & papaya; bíbor & jég kék; szürke & sárga, mandarin & fukszia.


Részletekért keresse kollégáinkat!