MAKSZ Executives Party a Creolban

Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) a szakma egyik legfontosabb informális rendezvényét, az Executives Partyt. A 2012. március 29-én 19.00 órakor kezdődő buli egyben a Smartmobil ’12 konferencia afterpartyja is lesz.



A MAKSZ és a Smartmobil közösen szervezi idén az Executives Partyt, bízva abban, hogy a kreativitást képviselő kommunikációs szakma és az aznap konferenciázó, az innovációt megtestesítő mobil távközlési iparág jól kiegészíti egymást. Az idei Executives Party a korábbi évek gyakorlatát követve könnyed hangulatú, előre meghirdetett programpontoktól mentes, éppen ezért kötetlen szakmai (és kevésbé szakmai) beszélgetéseknek teret adó after work party lesz, ahol mindenki jelen van, aki a kommunikációs szakmában számít.

„A kommunikációs szakma számára is kifejezetten fontos a kommunikáció, ezért hívtuk életre ezt a rendezvényt. A visszajelzésekből is tudjuk, hogy kell egy olyan kötetlen fórum, ahol partnerekkel, konkurensekkel és ügyfelekkel napirendi pontok nélkül lehet az aktuális kérdésekről beszélgetni” – mondta Aczél László, a MAKSZ elnöke, aki mindenkit arra buzdít, hogy 2012. március 29-én este tegye félre aktuális feladatát, és látogasson el a Smartmobil konferenciát követő afterpartyra.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szimbolikus belépődíjat alakított ki a MAKSZ. Az Executives Partyn jelképes összegért, 2012 forintért vehetnek részt az érdeklődők. A befolyt összeget a szakmai utánpótlás fejlesztésére fordítja a szövetség.

A Smartmobil és a Young & Rubicam támogatásával létrejövő bulin a welcome drinkre a Creol Bar hívja meg a vendégeket.

Helyszín: Creol Bar (1051 Budapest, Roosevelt tér 7-8.)
Időpont: 2012. március 29. csütörtök, 19 óra

További információk: eszter@maksz.com