Új alkalmazás rendezvényszervezőknek

Webes okostelefon-alkalmazás készítő szolgáltatás a piacon rendezvényre
 
Az InstApp egy olyan ingyenes webes szolgáltatást nyújt, amelynek segítségével a rendezvényszervező könnyen, gyorsan, fejlesztői segítség nélkül készítheti el bármilyen típusú rendezvényére az okostelefon alkalmazást több platformra is (jelenleg Android és iOS, a későbbiekben Windows Phone).
“A különböző típusú rendezvények látogatói az esemény alatt folyamatos tájékoztatást kaphatnak az éppen futó programokról, helyszínekről, előadókról, míg a rendezvényszervezők a szervezési időszak elejétől egészen a rendezvény lezárását követő időszakig kommunikálhatnak a résztvevőkkel” – mondta el Kiss Gergely az Attrecto Zrt. vezetője.-“az ingyenesen használható webes felületen fejlesztői segítség nélkül készülhetnek el a rendezvények alkalmazásai. A rendezvényszervezők a termék alkalmazásával élen járhatnak az innovatív megoldások alkalmazásában, költségeiket csökkenthetik és nem utolsósorban “zöldebb” rendezvényt szervezhetnek, hiszen kevesebb nyomtatott anyagra lesz szükségük.”
A résztvevők ezt az alkalmazást le tudják tölteni a mobiltelefonjukra és valós idejű tájékoztatást kaphatnak a programokról, a helyszínről, az előadókról, kiállítókról, stb.
Az alkalmazás a rendezvény előtt, alatt és után is kommunikációs lehetőséget nyújt a szervezőnek, hogy minél könnyebben elérje a résztvevőket.
forrás: http://insiderblog.hu/blogzine/2012/07/16/uj-alkalmazas-rendezvenyszervezoknek/
Részletekért keresse kollégáinkat!