Helyszínakciók I.


Összegyűjtöttük a városban, és környékén pár olyan helyszínt, ahol ha időben lefoglalja időpontját jelentős kedvezményeket kaphat! Érdemes nyitott szemmel járni a helyszínek kiválasztásakor. Talán többet költhetünk a műsorra, ajándékra, ha időben foglaljuk le a helyszínt!

Budai Sport Hotel



Az egyedi adottságokkal rendelkező 60 szobás akár 200 férőhelyes ház egyszerre nyújt otthont, aktív kikapcsolódást igénylő vendégeink, üzleti és baráti társaságoknak, rendezvényeknek (három teniszpályával, télen mini sípályával, fitness teremmel, finn szauna-merülőfürdővel, asztalifoci, darts és asztalitenisz lehetőséggel). A vendégeket a közvetlen kertkapcsolatos 400 férőhelyes bálterem illetve 120 fős konferenciaterem, 30-40 fős Boss tárgyalóterem és tökéletes nyugalom várja hatalmas parkkal, erdei környezetben, a belvárostól azonban mindössze 10 perc autóútra.

10% kedvezmény a 2011. október 30-ig lefoglalt rendezvények végösszegéből!

Vár Hotel Visegrád

Budapesttől 30 km-re, a Dunakanyar legszebb részén, a visegrádi vár tövében és a Salamon-torony szomszédságában, közvetlenül a Duna partján található a VÁR HOTEL Wellness és Kastélyszálló, mely épület egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt. A tulajdonosok évek óta ápolják, dédelgetik álmaikat, hogy e csodálatos kastély megőrizze értékét és átadják minden idelátogató vendégnek. A 3 csillagos Wellness kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, 20 db igényesen kialakított, zuhanyzós, minibárral, telefonnal és színes televízióval, ingyenes WIFI szolgáltatással felszerelt kényelmes szobával, étteremmel, drinkbárral és wellness szolgáltatásokkal nyújt pihenést, örömet a vendégeinknek.

2011.október – 2012. január között kedvezményes szállás árak!

Részletekért keresse kollégáinkat!