Helyszínakciók III.

Jégpalota



A létesítmény két, egyenként 1800 m2 alapterületű csarnokból áll, melyek közül az egyikben 2000 fő részére fix lelátó áll rendelkezésre. Ebben a teremben van lehetőség koncertek, konferenciák, színházi előadások, sportesemények lebonyolítására.
Térelválasztókkal, lelátó takarással több – kisebb kívánt részre osztható a terem, így alkalmassá válik kisebb létszámú rendezvények, kiállítások, bálok, partik megszervezésére is.

Speciális személyre szabott kedvezményes árképzés 2011. december 31-ig!


Sportmax


Sportmax - Hegyvidék Sport, Szabadidő és Rendezvény-központ 2008. novemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A létesítmény Budapest egyik legfejlettebb üzleti,- és szálloda negyedében helyezkedik el a MOM Park, a Kongresszusi központ és a Gesztenyés Kert szomszédságában. 13.000 m2-en kínál a környékbeli kerületekben élőknek és dolgozóknak sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget, kiemelt szintű szolgáltatásaival. Vidékieknek és budapestieknek egyaránt jól megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel és autóval

Sportmax Újbuda

A sportcsarnok alkalmas kosárlabda, kézilabda, röplabda, teremfoci, tenisz és rengeteg egyéb mérkőzés, sportesemény megrendezésére is. Sötétített, légkondicionált, egy légterű, sportpadlóval borított, tévéközvetítésre alkalmas berendezésekkel, helységgel, professzionális eredményjelzőkkel felszerelt. Két részre osztható, keresztben 2 db szabályos kosárlabdapálya található hidraulikus palánkokkal. A teljes pálya mérete: 1700 nm, az összecsukható, mozgatható mobillelátón 1000 fő tud helyet foglalni egy időben. A teremben széksorosan 2300 fő tud helyet foglalni, míg körasztalosan 800 fő. Padlózata parketta, fa padlózat, természetes fénnyel ellátott, sötétíthető és légkondicionált.

2011. okt. 30-ig lefoglalt rendezvényekre 20% kedvezmény a Csarnok bérleti díjából, valamint grátisz külön terem!

Részletekért keresse kollégáinkat!