Nemzeti Színház

Páratlan lehetőség egy exkluzív helyszínen! Idén november 1 és 7 között nem csak kibérelheti a Nemzeti Színházat rendezvénye számára, hanem saját elképzelésének megfelelő produkciót is hozhat a házba!








Gyakran egy rendezvény vonzereje nem az alkalomban, vagy a műsorban rejlik, hanem egy különleges helyszínben! A Nemzeti Színház is a helyszínek között a lista elején szerepel, hiszen ritkán adják ki teljes mértékben és még ritkábban saját elképzelésű produkciókhoz! Használja ki ezt a lehetőséget és 2011-ben hívja meg ügyfeleit, vagy dolgozóit a Nemzeti Színházba!


Mivel került a lista elejére? A Nemzeti Színházat először gróf Széchenyi István álmodta meg a Duna partjára. Az új Nemzeti Színház, a Duna partján, 2002. március 15-én nyitotta meg kapuit. Elkészültére nemzeti jelképpé, szimbólummá vált.Alapító okiratában rögzítette: "…a hagyományok folytatása során törekedni kíván arra, hogy a felépült új Nemzeti Színházban, az intézmény jelentőségéhez méltó módon becsülje meg a magyar és egyetemes drámairodalom, a színházművészet tolmácsolóit."


Technikai adatai is magukért beszélnek: valóságos "mozgó színpadként" működhet a nagyszínház játéktere, amely 72 ponton emelhető és süllyeszthető technikájával egyedülálló Európában, a nagyszínpad nézőtere 619 főt képes befogadni, míg a Stúdiószínpad 150 fő befogadására alkalmas!Mivel ebben az időszakban megvásárolható előadások nincsenek, lehetőség van saját program, vagy akár egy konferencia megszervezésére is a helyszínen!