Nemzeti Vágta

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Nemzeti Vágtát a lovas hagyományok, illetve a magyar városok és falvak ünnepét! Legyen ez egy közös élmény ügyfeleivel, vagy munkatársaival!



2011-ben szeptember 14. és 18. között még több program várja a látogatókat a Nemzeti Vágtán a Hősök terén és környékén. A Széchenyi Pálya különböző lovasversenyei mellett, idén is lesz Vágta Korzó, amely a települések bemutatkozását szolgálja, most sem marad el a méltán kedvelt „Országkonyha” és újdonságként mutatkozik be a Bor- és Pálinkafalu. A színpadon többek között Széljáró Balázs, a Besh O droM, a Holdviola és Rúzsa Magdi is szerepel.


Idén először kerül megrendezésre a Fogatvágta, az úgynevezett Vágta-Bigával. A „VÁGTA-BIGA”, a lovassport Forma 1-es versenykocsija, amely Lázár Zoltán ötlete alapján született meg. Ötvözi a szkíta harci kocsit és a római kocsikat, a modern kor igényeinek megfelelően. Kihagyhatatlan programok, amelyre érdemes családdal, ismerőssel, kollégákkal, vagy akár ügyfelekkel is kilátogatni! (Forrás: www.vagta.hu)